Home | Diensten | Veiligheid | Contact
 
 
Mechanische railgeleiding / Zijgeleiding
Combitrucks zijn buiten de gangpaden vrij te manoeuvreren, maar zijn om beschadigingen aan de stellingen te voorkomen uitgerust met geleiderollen. Deze lopen in het smalle gangenpad aan tegen aan weerszijden op de grond en voor de stelling geplaatste hoog- of laaggeprofileerde geleidingsrails. Mechanische railgeleiding heeft het voordeel dat de combitruck volledig gefixeerd is tussen de profielen en de geleiderollen. Hierdoor hoeft de rijsnelheid met hooggeheven last minder te worden teruggeregeld.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits kan voor u de complete geleiding leveren en monteren inclusief inrijtrechters.

Inductiegeleiding
Een populaire variant op de mechanische geleiding is de inductiegeleiding. Deze werkt met een in de vloer gefreesde sleuf met daarin een stroomvoerende draad. Het opgewekte elektromagnetisch veld rondom de stroomvoerende draad wordt aan de voor- en achterzijde van de combitruck door antennes opgepikt. Eenmaal rijdend over de inductiegeleiding wordt de besturing - vergelijkbaar met een AGV - automatisch overgenomen. De bestuurder hoeft met zowel rail- als inductiegeleiding geen aandacht meer te besteden aan de besturing en kan de aandacht volledig richten op het voor- of achteruit rijden en op de diverse mastfuncties.

Inductiegeleidingen voor de besturing van de smallegangen trucks worden door ons vakkundig gezaagd en geplaatst met hoogwaardig materieel. In het verlengde van het inductiezagen voeren we ook betonboringen uit om gangmarkeringsmagneten en veiligheidskolommen te plaatsen.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV heeft voor de verschillende doeleinden ook verschillende diamantzaagmachines.

Met onze Lunzen vloerzaagmachine uitgerust met een benzinemotor kunnen we op nieuwbouwprojecten een prachtig staaltje zaagwerk verrichten. 

Voor bestaande magazijnen kunnen we u met onze elektrische Lissmac vloerzaagmachine van dienst zijn.

Montagebedrijf J. Th. Gerrits BV  
Edisonstraat 22a
6604 BV Wijchen
Tel 024 - 642 08 48
Fax 024 - 642 29 71
Mail info@gerritsbv.nl
 
 
   
Onze diensten:  
 
   
Copyright Montagebedrijf J. Th. Gerrits bv - 2012  

Home | Diensten | Veiligheid | Contact